Φίλες και φίλοι γεια σας!
Όπως κάθε μανούλα μαγειρεύει νόστιμα και υγιεινά φαγητά για την οικογένειά της έτσι και εγώ διαλέγω καλά και αγνά υλικά. Φροντίζω τα φαγητά μου να μην είναι περίπλοκα και να περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
Σκέφτηκα λοιπόν κάποιες από τις συνταγές μου μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής να τις μοιραστώ μαζί σας.
Καλά μαγειρέματα!
Γιάννα

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΛΙΚΕΡ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ

                                             ΛΙΚΕΡ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ

ΥΛΙΚΑ

-ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΔΑΜΆΣΚΗΝΟ
-ΤΣΙΠΟΥΡΟ Ή ΟΥΖΟ
-ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΛΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ  ΚΑΝΕΛΛΑ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΝΑΚΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου