ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ
ΥΛΙΚΑ:
-3 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΕΣ
-5 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
-4 ΠΑΤΑΤΕΣ
-2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
-2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
-3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
-2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
-1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
-ΛΙΓΟ ΦΙΝΟΚΙΟ
-2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
-1\2 Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
-2 Κ.Σ. ΑΛΕΥΡΙ
-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-1\4 Κ.ΚΑΣΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ(ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ)ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΣΕΡΙ.
-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου